Особливості впровадження POS-систем для бізнесу

01.07.2019

Статті

Програмне забезпечення для сенсорних екранів (POS) грає ключову роль в ефективному функціонуванні роздрібної торгівлі. Однак може бути важко розібратися в багатьох доступних програмах, щоб знайти підходящу сенсорну POS-систему для вашого типу і розміру магазину. На щастя, ми старанно працюємо над пошуком цих рішень, тому вам не потрібно цього робити.

Наш досвід дозволяє нам підбирати відповідне програмне забезпечення в залежності від типу магазину, розміру і унікальних вимог. Ми прагнемо заощадити продавцям дорогоцінний час і дорогі помилки.

Що таке програмне забезпечення POS з сенсорним екраном?

Програми для автоматизації торгівлі призначені для відстеження продажів, інвентарю, інформації про клієнтів і багато чого іншого. Більш просунуті системи також підтримують закупівлі, управляють співробітниками і комісіями, а також контролюють ціни для декількох магазинів з єдиного центру.

Існує багато різних типів POS-систем, і, звичайно, сенсорний екран є однією з основних моделей розгортання. Для цих програм клавіатура є виключеним або другорядним компонентом апаратного забезпечення, так як більшість або всі використання здійснюється через інтуїтивно зрозумілий сенсорний інтерфейс.

Програмне забезпечення адаптовано до вашого магазину і продуктам і розроблено так, щоб його можна було швидко і легко освоїти, оскільки роздрібні продавці мають один з найвищих показників плинності кадрів серед усіх галузей.

pos-системи

Кращі POS-групи

Існує дуже велика різноманітність касових систем з сенсорним екраном, і покупка однієї з них може бути трохи приголомшуючою. Щоб спростити завдання, що стоїть перед вами, і допомогти розібратися в усіх продуктах, з якими ви стикаєтеся, корисно розглядати всі різні системи як належать до однієї з двох загальних груп. Ми використовуємо аналогічний підхід і групуємо покупців POS з сенсорним екраном по одному з двох типів:

Дрібнооптові покупці POS. Підприємствам, які мають кілька місць, зазвичай потрібна проста система POS. Ці покупці, як правило, використовують свої POS-системи для зв'язку з клієнтами, поновлення інвентарю та надання основних звітів. Деякі з цих систем також надають можливості CRM, які можна використовувати для розробки програм маркетингу і стимулювання покупців. Вони також можуть пропонувати різні рівні бухгалтерського обліку.

Важливо відзначити, що ці системи також є одними з найбільш простих у використанні. Це може бути важливим фактором вибору для магазинів, які не можуть витрачати багато часу на навчання менеджерів того, як використовувати нову систему, або на те, щоб навчити співробітників відділу продажів того, як обробляти і обробляти кожне замовлення. POS-системи з сенсорним екраном, призначені для невеликих підприємств, зазвичай мають найпростіші і часто самі зручні інтерфейси.

фото POS-термiналiв

Підприємство POS-покупців. Ці покупці, можливо, переростають свої стартові POS-пакети і шукають більш надійні рішення. В якості альтернативи, вони можуть мати розширений пакет POS-моніторів, який просто не дуже добре узгоджується з робочими процесами передового торгового персоналу. Можливо, вони шукають більш просту систему на зовнішньому інтерфейсі, щоб підвищити швидкість і ефективність при оформленні замовлення, але таку, яка має більш просунуті і Многосайтовий можливості звітності і планування на бекенда.

Ці рішення, як правило, призначені для великих роздрібних продавців з декількома і / або дуже великими магазинами і включають в себе надійні можливості звітності по декількох точках і функції, такі як централізоване управління ціноутворенням, планування товарів і управління складом або транспортом. Чи не кожне корпоративне рішення матиме всі ці функції, тому ретельно продумайте, які функції вам потрібні, і використовуйте ці критерії, щоб звузити область пошуку. Корпоративні покупці повинні також ретельно розглянути будь-які вимоги до інтеграції, перш ніж приймати рішення про покупку. Наприклад, у них може бути важлива база даних клієнтів, яку вони планують продовжувати використовувати. У подібних випадках все нові перевіряються POS-системи повинні бути перевірені ще раз для забезпечення сумісності з файлами і форматами бази даних.

Переваги та потенційні проблеми

Перевага сенсорного екрану POS полягає в інтуїтивному дизайні і високій ефективності. Нові співробітники можуть дуже легко освоїти програмне забезпечення, оскільки все, що їм потрібно, знаходиться всього в декількох кроках, і після того, як вони дізнаються, вони дуже швидко реєструють всі покупки і / або замовлення і повідомляють всім, кому потрібна інформація. У свою чергу, це скорочує час оформлення замовлення, що збільшує продажі і знижує витрати на ведення бізнесу.

Успішно