Співпраця CHM software з компанією "Агромол"

26.06.2020

На сьогоднішній день програмне забезпечення Chameleon вже встановлено в 19-ти магазинах мережі.

Про компанію «Агромол».

Молочні продукти під брендом «Агромол» випускає Харківський молочний комбінат, підприємство з 45-річною репутацією серйозного виробника.

Унікальність нової молочної продукції в тому, що для бренду «Агромол» використовується молоко з власних ферм. Компанія застосовує тільки сучасні технології та європейський підхід у виробництві молока.

У зв'язку зі стрімким зростанням фірмових магазинів, клієнт почав замислюватися про забезпечення обліку та можливості стежити за всіма торговими процесами в режимі реального часу. Одним словом, завжди «тримати руку на пульсі» та оперативно реагувати на будь-які зміни.

Так і почалася співпраця CHM software з брендом «Агромол».

«Агромол» і CHM software.

На робочих місцях касирів була встановлена класична версія для ПК Chameleon POS, а в якості back - офісу клієнт використовує хмарну систему обліку Chameleon Cloud.

Особливості front-рішення Chameleon POS:

  • Зрозумілий інтерфейс, завдяки якому ми змогли в найкоротші терміни навчити персонал роботі в програмі.
  • У касирів з'явилась можливість проводити інвентаризацію без зупинки торгового процесу, що дозволяє не втрачати клієнтів і, відповідно, прибуток.
  • Збільшення швидкості обслуговування покупців мінімум на 20% за рахунок автоматизованих процесів.

Особливості хмарного рішення Chameleon Cloud:

  • Контроль грошових коштів в касі, товарних залишків, дій персоналу в режимі реального часу і з будь-якого пристрою.
  • Безліч звітів: динаміка продажів, інкасація, ТОП товарів, рух грошових коштів та багато інших, які показує повну картину всіх торгових процесів.
  • Можливість проведення маркетингових активностей у вигляді акцій і програм лояльності, які збільшують середній чек і кількість постійних клієнтів.

Більш детально про функціональні можливості front-офісу Chameleon POS і back-офісу Chameleon Cloud можна дізнатися нижче:
https://chm-s.com/ua/produkty/chameleon-pos/
https://chm-s.com/ua/produkty/cloud/

Успішно